Famous Blue Rainchords play Leonard Cohen en Nota79

Famous Blue Rainchords play Leonard Cohen en Nota79

Eintrittskarten ansehen
Famous Blue Rainchords play Leonard Cohen en Nota79

Famous Blue Rainchords play Leonard Cohen en Nota79

Nota79. Valiirana, 79. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

"De la mà dels Famous Blue Rainchords, aquesta nit  serà un tribut al poeta de l'amor i el desamor, el desig i la melanconia, la carn i l'ànima. Convidem al amants que ara són, que alguna vegada van ser o que ho seran a gaudir de la música i la poesia de Leonard Cohen.


Els Famous Blue Rainchords són:  Jordi Calmet (veu i guitarra), Natàlia Gómez (violí i veu) i Juanjo Ruiz (baix).”Entrada: 7€/10€


Obrim portes: 21h


Concert: 21:30

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Video

1 Bewertung Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 14/11/2019
Costa no ser crític quan ets un purista de Leonard Cohen
Una posada en escena amb una sintonia exagerada pels que esperàvem alguna cosa més "Coheniana". Una característica d'en Cohen era la sobrirtat pacífica en el seu discurs malgrat lam fermesa de la seva Mehr lesen poesia. I des del meu punt de vista l'excés en el protagonisme vocal d'en Jordi Calmet, (magnífic amb la guitarra) contrarresta amb la elegància i la dolçura de la Natalia Gómez (llàstima no haver pogut gaudir més de la seva veu en algunes cançons). En línies generals un concert molt correcte, però no per tornar a repetir.
Ramon
15/11/2019

Teilen!

Veranstaltet von

Nota79

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren